Online trainingen SkillsTown

Wil je leuk en makkelijk iets bijleren?

Via de Bibliotheek kun je gratis een online training volgen. Ook als je nog geen lid bent van de Bibliotheek.

Hieronder lees je meer over het cursusaanbod. Je kunt kiezen uit 33 online trainingen, vooral rond werk zoeken en behouden. Gezond thuiswerken en oefeningen om te ontspannen of juist te bewegen. En er zijn trainingen in taal, zowel Nederlands als Engels.  

Vraag nu toegang (gratis inlog) aan en dan kun je aan de slag!

 

 

Of vraag toegang via telefoon 06 11 95 00 21

Ben je al lid van de Bibliotheek? 
Kijk dan verder, want speciaal voor leden hebben we een nog veel ruimer aanbod van wel 160 online cursussen. Haal meer uit je lidmaatschap en ontwikkel je verder.

Wat past bij jou

Op zoek naar (ander) werk? We helpen je graag met trainingen om te weten wat bij jou past, een baan te zoeken en je goed te presenteren. Er zijn trainingen als: creëer je eigen droombaan, een elevator pitch maken en de dresscode voor mannen.

Alles om een goede start te maken.

 

Toegang aanvragen

Sterker in je werk

Heb je moeite met bepaalde onderdelen in je werk? Wil je je voorbereiden op nieuw werk? Dan zijn deze trainingen iets voor jou! Creatief denken, assertiviteit, effectief communiceren, foutloos schrijven... en nog veel meer.

Daar wordt niet alleen je werk beter van... jij ook!

 

Toegang aanvragen

Gezond en goed (thuis)werken

Veel thuis aan het beeldscherm gekluisterd? Extra belangrijk om daar goed mee om te gaan. Denk aan een goede werkplek en werkhouding, maar bijvoorbeeld ook aan de balans tussen zorg en werk. En we hebben kantooroefeningen voor je.

Doe je voordeel met deze trainingen!

Toegang aanvragen

Wetgeving en omgaan met problemen

Soms is het lastig om ontspannen te werken: denk bijvoorbeeld aan conflicten, pesten of stress. Met deze trainingen kun je hier zelf iets aan doen.

Of misschien krijg je te maken met ontslag. Dan helpt het om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving. Die vind je hier ook.

Toegang aanvragen